Skärmtak & entrétak 

Vi kan Skärmtak!

Vi hjälper dig med montering av multiglastak över balkongen eller altanen för att förlänga utesäsongen, entrétak som gör det bekvämare att komma hem samt skärmtak till exempel över luftvärmepumpen som skyddar pumpen mot vind och väder och säkerställer därigenom dess funktion.

Tänk på att vi även kan hjälpa dig med montering av takavvattning och taksäkerhet i samband med montering av entrétak och skärmtak om så önskas. Titta även gärna på rubrikerna betongtrappor eller trätrappor

Vi finns i Broakulla och vi utför våra arbeten främst i Emmaboda, Nybro, Lessebo och Karlskrona kommun. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och boka gratis hembesök & offert på 0471/ 40 333 eller via kontaktformuläret.

Vi hörs! Janine & Uwe Tham

AKTUELLT: TIKI LOUNGE

En tiki lounge mitt i den småländska skogen… finns inte säger du? Det finns det visst säger vi. Läs mer om det här fina projektet där ett oanvänt uterum blir till tiki lounge. Psst – vill du också koppla av i tiki loungen eller letar du efter ett fint ställe där du kan njuta av hembakad och en kopp kaffe under sommaren? Läs mer om Moshults vandrarhem och tiki lounge projektet då!

Här är några bilder från ett av våra renoveringsprojekt på Moshults Vandrarhem. När man har målat och tapetserat på ett ställe så ser ju det ju trist ut på andra ställen. Så var fallet med denna, vi kan kalla det för ”veranda”.

Det är en inbyggd altan som finns i anslutning till matsalen på Annexet (den före detta militärförläggningen). Taket var ett plasttak som sett sina bästa dar. Det regnade in och satt lite löst. Verandan har byggts på i omgångar och det var olika färger och inte målat alls på vissa ställen.

För det första behövde vi göra nåt åt taket. Uwe kom och tittade, mätte, räknade och kom med ett förslag. Så nu har vi ett nytt tak som är tätt och då kunde jag börja funderade hur vi skulle kunna göra verandan snyggare. Allt blir ju förstås bättre men det kan ju vara lite kul med en tanke och en ”stil”. Vi har på andra ställen valt lite retro-inspirerade tapeter och jag ville göra en mysig plats för våra gäster dit man vill krypa in i när kvällen blir svalare och myggen för

närgångna.

Till slut kom jag på att det ska bli en ”Tiki-lounge”. Vad är då Tiki undrar du förstås!?! Tiki är en inredningtrend från -40 och -50-talet som var vanlig på de varma ställena i USA, typ Florida och Californien mm (se gärna Elvis Presleys Blue Hawai). Stilen har influenser av Polynesiska och Hawaianska utsmyckningar, mycket färg, mörkt och mustigt
med skarpa färger, ofta blommönster, trädetaljer, gräs (bambu) och pinnar. Jag har nu tänkt att göra detta på småländska. ”Jag har en plan” som Sickan i filmen ”Jönsson-ligan” sa.

Vi får väl helt enkelt återkomma med fler bilder längre fram.

Katti-Vandrarhems madame

Kontakt oss via formulär

REFERENSER

KANSKE BEHÖVER DU OCKSÅ HJÄLP MED DETTA?

Trätrappor

Läs mer här!

Taksäkerhet

Läs mer här!

Takavvattning

Läs mer här!

Betongtrappor

Läs mer här!

Rulla till toppen