OM OSS 

Lär känna oss!

Hej! Vi heter Janine och Uwe Tham och det är vi som driver familjeföretaget Tham Plåt & Bygg AB. Tillsammans med vårt team har vi möjlighet att hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar runt omkring ditt hem respektive din verksamhet. Vi utför arbeten inom plåtslageri, murning, snickeri, takrenovering samt takunderhåll.

I vårt arbete lägger vi mycket fokus på kvalitet: Pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande är A och O för oss. Råvarorna som vi använder köper vi hos lokala leverantörer och även här är det viktigt för oss att du som kund får bra produkter.


Vi är stolta på att vi genom vårt arbete kan bidra till en bättre miljö: Renovering betyder ju framför allt att man erhåller det som redan finns och ofta handlar det även om att återanvända saker. Förutom det så använder vi miljövänliga produkter så som vattenbaserad färg och tar dessutom hand om avfallshanteringen på ett ansvarsfullt sätt. Är det ett stort projekt samarbetar vi med Lessebo ÅC och mindre avfall förs till Miljöstationen i Emmaboda. Genom att arbeta effektivt ser vi till att det blir så lite resor som möjligt. 

Vi ser fram emot att svara på dina frågor och kommer gärna på hembesök för att skräddarsy din offert enligt dina önskemål. Välkommen att boka gratis hembesök & offert på +46 (0) 471/ 40 333 eller via kontaktformuläret.

Välkommen hos Tham Plåt & Bygg!
Hälsningar Janine & Uwe

UWE THAM: PLÅTSLAGARE & BYGGSNICKARE

Tidigare erfarenhet: Jobbat inom inustriell plåtbearbetning i 22 år & jobbat extra som byggsnickare i 8 år i Tyskland och Schweiz.
Medgrundare Tham Plåt & Bygg år 2013.
 
”När jag går hem efter jobbet vill jag vara 100% nöjd med resultatet. Det ska vara samma kvalitet hos kunden som om jag hade gjort någonting hemma för min fru och mina barn.”

JANINE THAM: KUNDTJÄNST & ADMINISTRATION

Tidigare erfarenhet: Studier till Bachelor of Engineering med inriktning teknisk försäljnings-management i Tyskland, studier till Marknadsekonom i Sverige. Medgrundare Tham Plåt & Bygg år 2013. 

”Jag är killarnas back-up – jag ser till att de har allting på plats när de ska börja jobba. Förutom det så är det mitt mål att du som kund ska känna dig välkommen och trygg hos oss! Jag svarar gärna på alla dina frågor.”

ELLIOTT JOHANSSON: LÄRLING

Från och med augusti 2021 tillbringade Elliott sista gymnasieåret hos oss och fick därmed möjlighet att skaffa sig erfarenhet på bygget.

I juni 2022 tog Elliott studenten. Vi säger grattis och är glada att han valde att stanna kvar hos oss – numera som snickarlärling. Välkommen till gänget Elliott och tack för din fina insats!

Kontakt oss via formulär

Rulla till toppen