Svetsning 

SVETSKONSTRUKTIONER

Vill du visa upp din glaskonst eller montera någonting tungt? Behöver du en verkstadsbänk med specifika mått eller ett skräddarsytt entrétak? Berätta om din idé och vi hjälper dig. Har du en skiss på det du vill ha – ännu bättre.

Vi finns i Broakulla och utför våra arbeten främst i Emmaboda, Nybro, Lessebo och norra Karlskrona kommun. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och självklart är du varmt välkommen att boka tid för hembesök.

Vi hörs! Janine & Uwe Tham

AKTUELLT: SKRÄDDARSYTT ENTRÉTAK

Här står jag utanförr dörren där vi snart ska montera ett entrétak som ska passa in i just det här hörnet för att ge skydd mot regn och snö när besökare kommer. Ett annat önskemål är att taket ska passa ihop med husets ljusa färger.

Förslaget är en svetsad underkonstruktion som målas med vit hammerite färg i verkstan. På framkanten får taket en mini hängränna som får samma färg som resten av underkonstruktionen. Till sist monterar vi opalvit plasttak ovanpå underkonstruktionen och monterar allting på plats. 

Kunden blev nöjd över det nya fina entrétaket och det är ju hela målet med vårt arbete. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med att montera ett entrétak som ska ha specifika mått eller utseende – vi hjälper dig gärna. Titta även in under sidan Snickeri – skärmtak/ entrétak där vi visar upp våra lösningar i trä. Vi hörs!

Kontakt oss via formulär

Referenser

KANSKE BEHÖVER DU OCKSÅ HJÄLP MED DETTA?

Byggnadsplåt

Läs mer här!

Taksäkerhet

Läs mer här!

Takavvattning

Läs mer här!

Skorstensskydd

Läs mer här!

Svetsning

Läs mer här!

Skorstensfot

Läs mer här!

Rulla till toppen