OM OSS

Hej! Vi heter Janine och Uwe Tham och det är vi som driver familjeföretaget Tham Plåt & Bygg AB. Tillsammans med vårt team har vi möjlighet att hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar runt omkring ditt hem respektive din verksamhet. Vi utför arbeten inom plåtslageri, murning, snickeri, takrenovering samt takunderhåll.

I vårt arbete lägger vi mycket fokus på kvalitet: Pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande är A och O för oss. Råvarorna som vi använder köper vi hos lokala leverantörer och även här är det viktigt för oss att du som kund får bra produkter.

Vi är stolta på att vi genom vårt arbete kan bidra till en bättre miljö: Renovering betyder ju framför allt att man erhåller det som redan finns och ofta handlar det även om att återanvända saker. Förutom det så använder vi miljövänliga produkter så som vattenbaserad färg och tar dessutom hand om avfallshanteringen på ett ansvarsfullt sätt. Är det ett stort projekt samarbetar vi med Lessebo ÅC och mindre avfall förs till Miljöstationen i Emmaboda. Genom att arbeta effektivt ser vi till att det blir så lite resor som möjligt. 

Vi ser fram emot att svara på dina frågor och kommer gärna på hembesök för att skräddarsy din offert enligt dina önskemål. Välkommen att boka gratis hembesök & offert på +46 (0) 471/ 40 333 eller via kontaktformuläret.

Välkommen hos Tham Plåt & Bygg!
Hälsningar Janine & Uwe

Rulla till toppen