Snickeri inomhus 

SNICKAREARBETEN INOMHUS

En underbar känsla att kunna gestalta sitt hem enligt sina egna önskemål! Vi tar hand om snickarearbeten inomhus så som montering av innertak och takpaneler, montering eller demontering av innerväggar och golvläggning. Givetvis hjälper vi dig gärna med att sätta upp lister och annat tillbehör också. Vill du ha hjälp med att bygga ihop och montera möbler så är det bara att höra av sig. 

Tänk på att vi även kan hjälpa dig med tillbygge och många andra plåt- och snickarearbeten. 

Vi finns i Broakulla och vi utför våra arbeten främst i Emmaboda, Nybro, Lessebo och Karlskrona kommun. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och boka gratis hembesök & offert på 0471/ 40 333 eller via kontaktformuläret.

Vi hörs! Janine & Uwe Tham

FEBRUARI 2021: NYTT GÄSTRUM

År 2021 börjar vi med ett fint projekt – vi ska hjälpa till och förbereda ett rum där kunden sedan kommer att inreda ett mysigt gästrum.

När vi kommer är rummet helt tomt och helt oisolerat (och det känns, det är januari när vi är på plats). Vi monterar ett innertak, de fina gamla balkarna kommer att synas efteråt också. Innertaket får isolering uppifrån. 

Vi fortsätter med att lägga isolering i väggar och i golvet. På väggarna monteras sedan gips, på golvet lägger vi laminat. För oss blir det sedan ett uppehåll då kunden valde att tapetsera och måla själv. Vi kommer dock att avsluta projektet genom att montera lister runt fönster och dörrar.

Vi ser fram emot att se det fina rummet när allting är klart, gästerna kommer säkert att trivas. Nedan kommer innan – och efteråt bilder:  

Kontakt oss via formulär

REFERENSER

KANSKE BEHÖVER DU OCKSÅ HJÄLP MED DETTA?

Tillbygge & Altan

Läs mer här!

Byggnadsplåt

Läs mer här!

Rulla till toppen