Ett renoveringsProjekt som du drömmar om?
Låt Oss hjälpa dig.

Fotograf: Sara Södergård

Från småjobb till takrenoveringar - vi hjälper dig. Vi utför plåtarbetensnickeriarbeten takarbeten samt murarbeten och vänder oss främst mot privatkunder och andra småföretagare.  För oss betyder kvalitet: Pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande. 

Vi är ett familjeföretag och tycker att ett nära samarbete med våra kunder är viktigt så att du kan känna dig trygg. Vi skräddarsyr alltid våra offerter enligt dina behov och tar oss tid för både hembesök och rådgivning. Under vanliga omständigheter bjuder vi även in till Musik i trädgården för att ge dig möjlighet att träffa oss och att ställa dina frågor.

Vi finns i Broakulla och vi utför våra arbeten främst i Emmaboda, Nybro, Lessebo och norra Karlskrona kommun. 
Välkommen att kontakta oss med dina frågor och boka gratis hembesök & offert på 0471/ 40 333 eller via kontaktformuläret. Vi hjälper dig gärna.

Vi hörs! Uwe & Janine Tham

AKTUELLT JUST NU

Man brukar säga att taket är husets femte fasad. Att påståendet är sant ser vi varje gång när vi har avslutat en takrenovering, oavsett om det gäller tegeltak, papptak eller plåttak. Det sistnämnda ska vi prata om lite mera just idag. Läs mer om hur vi snyggar till falsade plåttak.

En tiki lounge mitt i den småländska skogen... finns inte säger du? Det finns det visst säger vi. Läs mer om det här fina projektet där ett oanvänt uterum blir till tiki lounge. Psst - vill du också koppla av i tiki loungen eller letar du efter ett fint ställe där du kan njuta av hembakad och en kopp kaffe under sommaren? Läs mer om Moshults vandrarhem och tiki lounge projektet.

Från 96kvm till 186kvm verkstadsyta, 15kvm kontor plus toa och 9kvm extra lager. Under 2021 ska vi gjuta betongplatta, ställa byggnaden och montera allt utifrån. Under vintern 2021/ 2022 fortsätter vi sedan med bygget inomhus. Titta här hur det går för oss.  

Certifierad Hetarbetare (ID 412907)
Allmän Ställningsutbildning enligt AFS 2013:4
BAS P/U