Familjeföretaget
som kan Plåt & Bygg

Tillsammans med vårt team hjälper vi dig med

att förverkliga dina drömmar.

Janine & Uwe Tham

KVALITET

Från småjobb till takrenoveringar – vi hjälper dig. Vi utför plåtarbeten, snickeriarbeten,  takarbeten samt murarbeten och vänder oss främst mot privatkunder.  För oss betyder kvalitet: Pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande. 

PÅLITLIGHET

Vi är ett familjeföretag och tycker att ett nära samarbete med våra kunder är viktigt så att du kan känna dig trygg. Vi skräddarsyr alltid våra offerter enligt dina behov och tar oss tid för både hembesök och rådgivning samt gemensam planering.

VÄNLIGT KUNDBEMÖTANDE

Vi finns i Broakulla och vi utför våra arbeten främst i Emmaboda,  Nybro och Lessebo kommun.  Välkommen att kontakta oss med dina frågor, för att boka hembesök & få din skräddarsydda offert samt rådgivning. Vi hjälper dig gärna.

Plåtslageri

Läs mer här!

Snickeri

Läs mer här!

Takrenovering

Läs mer här!

Takunderhåll

Läs mer här!

Murning

Läs mer här!

Referensbilder

Välkommen till vår Hantverksbod

I vår hantverksbod hittar ni mängder med olika fantastiska hantverk. 

Mån – fre 09.30-14.30

Välkommen att besöka oss på Landsvägen 62 i Broakulla. Här har vi vår verkstad samt kontor med hantverksbod. Kom hit för att boka tid för hembesök, ställ dina frågor eller fynda kring alla unika presentartiklar, smycken och inredningsartiklar som vi har hemma. Vill du ta en titt på produkterna i förväg?
Välkommen till vår nya webshop! 

Nach oben scrollen