Ommålning Plåttak

Man brukar säga taket är husets femte fasad: Tillsammans med takmaterialet bildar taksäkerhet, takavvattningen och plåtdetaljerna en vacker helhet. En takrenovering är därför ett lyft för hela huset och höjer dessutom dess värde. Vårt mål är att din investering ska slås ut på många år det vill säga taket ska hålla länge. Därför lägger vi stort fokus på en hög bygg- och materialkvalitet. 

Säkerhetstänkandet är viktigt för oss - både för dig som kund och för våra medarbetare på taket. Vi innehar allmän ställningsutbildning enligt AFS 2013:4 och om det inte skulle gå att bygga ställning på en viss del av taket används säkerhetslina. 

Vi finns i Broakulla och utför uppdrag inom en 4 mils radie som omfattar Emmaboda kommun men även kommunerna Nybro, Lessebo, Karlskrona, Tingsryd, Ronneby, Torsås, Uppvidinge, Kalmar och Växjö. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och självklart är du varmt välkommen att boka tid för hembesök.

Vi hörs! Janine & Uwe med personal

0471/ 40 333

Takrenovering: Så här går det till

1: Hembesök & Offert


Du bokar hembesök på vår hemsida eller på telefon. Vi kommer hem till dig på avtalad tid och pratar om dina önskemål. Känner du dig osäker inför vissa beslut kan vi givetvis komma med råd och tips. Efter samtalet gör vi en kontroll av ditt tak. Två veckor efter besöket får du en offert som specifierar tids- och materialbehov samt ger dig en tydlig uppfattning om vilka arbeten vi rekommenderar.

2: Skräddarsy

Veckan efter du har fått din offert kontaktar vi dig för att ge dig möjlighet att ställa dina frågor. 
Vid behov kan vi skräddarsy offerten ytterligare och dessutom kan vi prata om detaljer så som tidsplanering så att vi kan anpassa oss efter dina behov.
Ett preliminärt datum för utförande står med i offerten och inför byggstart håller vi dig uppdaterat om vår planering.

3: Arbete, ordning och reda

Vi tar hand om hela processen: Från inköp av material hos lokala leverantörer, demontering, avfallshantering och ställningsbygge till montering. 
Vi hjälper dig med plåtslageri, snickeri, takarbeten och murning där vi tar in en underentreprenör för att kunna erbjuda en helhetslösning. 
Vi städar alltid upp efter oss när arbetet är utfört så att du kan njuta från första sekunden.

4: Nöjd Kund

"Vi är jättenöjda med jobbet! En granne som körde förbi tyckte att vi har den finaste balkongen i hela Broakulla."
"Tack för ett bra utfört arbete och en strålande service."
"Tegeltaket renoverades för ett tag sedan. Nu matchar det fina nya plåttaket."
"Hej! Var hemma i Kosta en stund idag och kunde beundra vårt nya fina tak. Det är verkligen snyggt. Ett stort tack för ett bra jobb."

REFERENSER

Tham Plåt & Bygg AB - ommålning plåttak
Tham Plåt & Bygg AB - ommålning plåttak
Tham Plåt & Bygg AB - ommålning plåttak
Certifierad Hetarbetare (ID 412907)
Allmän Ställningsutbildning enligt AFS 2013:4
BAS P/U