Musik i Trädgården

Musik i Trädgården

- BOKA IN näst sista lördagen i Augusti! -

Vårt jobb är det att hjälpa villa- och fastighetsägare att förverkliga sina drömmar runt omkring sina hem och verksamheter. På "Musik i trädgården" öppnar vi därför dörrarna till vår egna trädgård där du kan få tipps och inspiration. Vi bjuder på öppen trädgård och en fin liten utställning om olika hantverk och livet på landet, hemlagad soppa samt minikonsert.  

Musik i trädgården är idag en uppskattad tradition hos både utställare och besökare. Första lördagen i September är det alltså dags att åka till Broakulla för att njuta av en trevlig förmiddag. Ett stort tack till alla utställare och självklart besökarna - detta vore inte möjligt utan er!

Utställning 2019 I år kan ni träffa Erica från Kulans tapetserarverkstad, Sabine från Skönt från topp till tå, konstnärer från Broakulla som visar upp sina tavlor, biodlaren Frank från Eriksmåla som säljer honung, berättar om bin och hans hobby fotografering, Nattvandrarna berättar om sin verksamhet, vi har information om studieförbundet vuxenskola samt Broakulla folkets Hus och så kommer Anja att sälja hemlagad och Andreas visar upp sitt trähantverk. Vi får lyssna på musik från träblåskvartettet YMCA och sist men inte minst får ni träffa hela Tham-gänget och prata bygg eller trädgård och lantliv... :-) Välkommen hit!

Välkommen till Musik i trädgården den första lördagen i September, vi ser fram emot att träffa dig!
Hälsningar, Janine & Uwe med team

Några intryck från Musik i trädgården 2019... Tack för en fin dag allihopa!

loading...

MUSik i trädgården LANSERADES 2016

Den 3:e September 2016 lanserade vi "Musik i trädgården" och det blev en succé. Vi öppnade dörrarna till vår trädgård på Åbyvägen 6 i Broakulla och tillsammans med 10 andra småföretagare och konstnärer bjöd vi på en liten utställning/ marknad med tipsrunda.   

loading...

Besökarna fick njuta av en skönhetsbehandling hos Sabine från "Skönt från topp till tå" och fick tips kring kinesiologi hos Jarmila från "Do it now kinesiologi". Micke var på plats och visade hur man lagar cyklar, Michael från El & Mekanik presenterade sitt företag. Uthuset förvandlades till atelje med Lena från Hantverkstan och hobbykonstnärerna Maria, Pathitta, Marita och Ines. Här fick barnen vara med och pyssla. 

Målatorps Viltrökeri sålde underbart mathantverk och så bjöd vi på fika och hemlagad soppa med egna grönsaker. Medan besökarna njöt av fikan och soppan spelade
Johansfors Musikkår en minikonsert.

På tipsrundan som ledde runt genom trädgården fick man lära sig hur man renoverar tak och hur man blir av med mossa på taket - samt lite roliga historier kring de olika hantverk. Sist men inte minst fick man träffa Tham-gänget för att få tips och råd och det var många som utnyttjade tillfället.

Certifierad Hetarbetare (ID 412907)
Allmän Ställningsutbildning enligt AFS 2013:4
BAS P/U