Kontakt

Hej!

Jag heter Janine och du är välkommen att kontakta mig om du har frågor kring våra tjänster eller om du vill boka tid för hembesök. Ring mig på 0471/40333 eller använd kontaktformuläret nedan.

Fotograf: Sara Södergård

Så här går det till

Steg 1: HEmbesök

Vi kommer hem till dig (oftast samma vecka du ringer eller veckan därefter) för att höra vilka behov och önskemål du har. Om du känner dig osäker inför vissa beslut kan vi givetvis komma med rekommendationer och råd.
 
Efter vårt samtal mäter och dokumenterar vi för att få en uppfattning om både tids- och materialbehov.

STEG 2: Offert & samtal

En offert som vi kan stå för vill vi gärna få räkna på i lugn och ro. Inom två veckor efter vårt besök får du en offert som visar arbetstimmar och materialbehov samt respektive kostnader - antingen via e-post eller vanlig post. Som en del av vår kundservice kontaktar vi dig efter en vecka för att svara på dina frågor.

Viktigt att tänka på när du jämför offerter: Våra offerter innehåller snickarearbeten samt plåtarbeten och murarbeten enligt ditt behov. Vi tar dessutom hand om ställningsbygge samt avfallshantering. Vi tar alltså hand om hela processen från första mötet där du berättar om dina önskemål till sista dagen på byggplatsen när allt är rent och fint.

Verkstad

Landsvägen 62, 361 53 Broakulla

KONTOR

Åbyvägen 6, 361 53 Broakulla

Certifierad Hetarbetare (ID 412907)
Allmän Ställningsutbildning enligt AFS 2013:4
BAS P/U