OM OSS

Hej! Vi heter Janine och Uwe Tham och det är vi som driver Tham Plåt & Bygg AB. Tillsammans med vårt team har vi möjlighet att hjälpa dig som villa- eller fastighetsägare med att förverkliga dina drömmar runt omkring ditt hem respektive din verksamhet. Vi utför arbeten inom plåtslageri, murning, snickeri, takrenovering samt takunderhåll.

I vårt arbete lägger vi mycket fokus på kvalitet: Pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande är A och O för oss. Råvarorna som vi använder köper vi hos lokala leverantörer och även här är det viktigt för oss att du som kund får bra produkter.

Vi är stolta på att vi genom vårt arbete kan bidra till en bättre miljö: Renovering betyder ju framför allt att man erhåller det som redan finns och ofta handlar det även om att återanvända saker. Förutom det så använder vi miljövänliga produkter så som vattenbaserad färg och tar dessutom hand om avfallshanteringen på ett ansvarsfullt sätt. Är det ett stort projekt samarbetar vi med Lessebo ÅC och mindre avfall förs till Miljöstationen i Emmaboda. Genom att arbeta effektivt ser vi till att det blir så lite resor som möjligt. 

Vi ser fram emot att svara på dina frågor och kommer gärna på hembesök för att skräddarsy din offert enligt dina önskemål. Välkommen att boka gratis hembesök & offert på +46 (0) 471/ 40 333 eller via kontaktformuläret.

Välkommen hos Tham Plåt & Bygg!
Hälsningar Janine & Uwe

Fotograf: Sara Södergård

Uwe Tham: Plåtslagare & Byggsnickare

Tidigare erfarenhet: Jobbat inom inustriell plåtbearbetning i 22 år & jobbat extra som byggsnickare i 8 år i Tyskland och Schweiz.
När jag går hem efter jobbet vill jag vara 100% nöjd med resultatet. Det ska vara samma kvalitet hos kunden som om jag hade gjort någonting hemma för min fru och mina barn.

Janine Tham: VD, Kundtjänst

Tidigare erfarenhet: Studier till Bachelor of Engineering med inriktning teknisk försäljnings-management i Tyskland. Just nu studier till Marknadsekonom.

Jag är killarnas back-up dvs jag ser till att de har allting på plats när de ska börja jobba. Förutom det så är det mitt mål att du som kund ska känna dig välkommen och tryggt hos oss! Jag svarar gärna på alla dina frågor. 

Fotograf: Sara Södergård

I Maj 2017 fick vi välkomna praktikanten Gerke i vårt team.  Han har flyttat från Holland till Sverige för bara några månader sedan och fick genom praktikplatsen en möjlighet att komma in på den svenska arbetsmarknaden och det svenska samhället. För oss alla är det samtidigt en möjlighet att lära känna varandra. Vi ser fram emot en lärorik tid och är nyfikna på den gemensamma vägen. 

Tack för den gemensamma tiden

Fotograf: Sara Södergård

Aaron Grösel jobbade som murare och snickare i vårt företag under 2016 och blev delägare i det nystartade AB:et i början på 2017. I Juni 2017 valde han att lämna vårt företag. Vi tackar för den gemensamma tiden och önskar lycka till.  

Nejc Novak var anställd i företaget under 2015 och 2016. Familjen Novak flyttade tillbaka till Slowenien i 2016. Vi skickar hälsningar från Sverige till Slowenien och är glada att ni har det bra där och trivs!

Certifierad Hetarbetare (ID 412907)
Allmän Ställningsutbildning enligt AFS 2013:4
BAS P/U